Renovering

Intet holder evigt

-  Heller ikke dit tagpaptag

Ligesom alt andet der har sin gang udenfor, bliver dit tag igennem årenes løb påvirket af vejret. Sol, vind, vand og temperatur m.m. står hver dag og udfordrer dit tag, og med små skridt nedbrydes tagpappen stille og roligt.

Selvom man kan øge tagets levetid ved at passe godt på det, med bl.a. små reparationer samt at holde det fri for skidt, mos, alger m.m., så kommer der en dag, hvor der ikke er værdi i vedligeholdelse mere.

Kunsten og den svære del er naturligvis at gennemskue hvornår tiden er inde til at renovere.

Hos Thomsens tagdækning kan vi med vores store erfaring i tagpap og renovering, være med til at vurdere, hvornår tiden nærmer sig til at renovere.

Det kan være svært at afgøre præcist hvornår tiden er inde. Derfor anbefaler vi, at man igangsætter sin renovering i god tid. Små utætheder i taget kan være svære at se. Selvom det ikke drypper ned, kan taget godt have skjulte utætheder, som på sigt kan skade konstruktionen.

Man får desværre aldrig et svar på, om man gik for tidligt i gang med at renoverer, men det kan synliggøres om man har ventet for længe – det er dagens kloge ord.

En renovering af dit tag, er i de fleste tilfælde en overkommelig opgave, og den økonomiske udgift er ofte heller ikke helt så stor som mange måske frygter.

Vi renoverer som regel direkte ovenpå den gamle tagpap. Således kan udgifter til at fjerne den gamle belægning samt nyt underlag til pappen spares.

Små ujævnheder og evt. dampbuler fjernes, og så er vejen banet for den nye tagdækning. Er der dog evt. nogle steder hvor underlaget har taget skade, så skal det udbedres inden arbejdet med den nye tagdækning startes.

Thomsens Tagdækning står altid klar med rådgivning til din tagrenovering. Ved et tagtjek kan vi give dig en status på dit tags levetid og vi kan give dig et uforpligtende tilbud på en evt. renovering af dit tag.

Giv os et ring på tlf. 22401440.

Kontakt os
close slider

    Kontakt os