Fladetage

Undgår store vandlunker

Flade tage er ikke helt så flade mere. I dag er der krav til et minimumsfald på 1,40° eller 2,5 cm pr. løbene meter, så vandet kan løbe derfra uden de store forhindringer, og man undgår store vandlunker på taget.

Der bliver bygget mange nye parcelhuse og industrihaller. Her bliver faldet mange gange lavet i en trædefast isolering, direkte ovenpå et hårdt underlag af stål, beton eller krydsfiner. Denne tagopbygning defineres som et varmt tag. Her udfører tagdækkeren ofte både dampspærre, isolering og selve tagpap-delen.

Man kan også vælge at lægge isoleringen med afstand til den bærende tagopbygning. Som regel er opbygningen her udført med krydsfinerplader eller brædder. Dette defineres som et koldt tag da der er luft mellem tagdækningen og isolering. Her er tagdækkerens opgave som regel kun montering af tagpap.

 

Gælder det renoveringer af ældre flade tage, hvor faldet ofte ikke er til at se, har man forskellige løsninger som kan hjælpe med en bedre afvandingen af taget.

Hos Thomsens Tagdækning har vi mange års erfaring med ovenstående tagløsninger, og vi står klar til at hjælpe både med rådgivning og udførelse af dit tagprojekt.

Ring på tlf. 22401440

Kontakt os
close slider

    Kontakt os